Motivaatio huhuu???

Tiättekö ku on vaan taas tunne, et sitä motivaatiota saa kaivaa itestään? Joku osa mussa taas vaan sanoo, että Sä oot ihan paska ja et onnistu, turha ees yrittää. No tottakai järki sanoo, et on mun omia ajatuksia. Kai nää olemattomat kesä ilmatkin vaikuttaa siihen, et ei vaa oo fiiliksiä mihinkään. Ehkä se taas tästä.

Helmi-maaliskuussa laitoin Forsström säätiölle hakemuksen kesärahaan. No viime viikolla kotona odotti työpäivän jälkeen mukava kirje, saamme säätiöltä hurjat 900e! Varasin samantien meille Nokian Edenistä loman, toiveena että oma lomani olisi sillon kuin sen haluan. Olen toivonut lomani 10.7-4.8. No kyselin lomastani ja saan pitää sen tuona aikana! Edenistä jatkamme matkaa Ähtärin eläinpuistoon, sieltä menemme Honkiniemeen yöksi ja sit kotia. Aivan ihanaa tuollainen! Oon niin innoissani.

Santtu aloitti muutama viikko sitten jalkapallon harrastamisen. Sunnuntaisin käydään Länskäriliigan treeneissä ja keskiviikkoisin Lopan. Länskäriliigan turnauksiakin on jo mahtunut 2 ja hyvin on siellä poika kirmannut pallon perässä. Maalejakin muutamia on saanut tehtyä. Synttärilahjaksi saikin mummilta ja papalta nappikset, säärisuojat, sukat ja pallon. Kyllä oli poika iloinen ostosreissun jälkeen! 😊

Nyt sunnuntaina olisi hetkeksi viimeinen turnaus, sit on taukoa ja elokuussa jatkuu taas Länskäriliiga. Santun paras ystävä pelaa myös molemmissa joukkueissa ja vähän alkuun oli vaikeuksia pojilla keskittyä. Viime sunnuntaina oli jo hyvää pelaamista molemmilta ja keskittyivät itse pelaamiseen.

Tinjalla on huomenna viimeinen koulupäivä, nopeasti mennyt ensimmäinen luokka! Santun kanssa käytiin tänään tutustumassa eskariin. Vähän tullut muutoksia alkuperäiseen kokoonpanoon aikuisissa, mutta hyvältä tuokin vaikuttaa. Opena siellä on henkilö, joka onneksi on jo lasten päiväkodista tuttu. Santulle siellä ryhmässä oli muutamia tuttuja kavereita nykyisestä ryhmästä, toki myös se paras ystävä.

Tällä viikolla maanantaina ehdin olla töissä, kunnes Pinja sitten tuli kipeäksi ja tiistaista asti oon ollu kotona. Eilen pääsin Lohjan torille vähän ”tuulettumaan” ja kuuntelemaan Elias Kaskista. Tänään lähdin Bingoon 😂

Jospa tää fiilis ja motivaatio alkais taas puskee..

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Tanja

Sairastuin masennukseen 2015 tammikuussa ja sen jälkeen taistellut sen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *