Työn ohella opiskelua

Kaikkea uutta ja jännää on luvassa. Ihan yllättäen sain maanantaina kuulla, että olisi mahdollisuus oppisopimuksella opiskella Lasten ja nuorten liikunnanohjaajaksi. Kysyin heti mun esimieheltä, että olisiko se ok, jos siihen koulutukseen ilmoittaudun. Hän oli heti, että joo tottakai meet! 😍 Ilmoittauduin siihen sitten ja aloitus on jo 27.2! Koulutuksia on joko klo 15-19 tai 8-16. Valmistuminen on kesäkuussa.

Mun omat olot on ollu ihan ok nyt. Joskus huomaan, et kaipais taas breikkiä kaikesta ja tuntuu vaan, että voimat ei taho jaksaa. Vääntämiset Santun kanssa on vähentyny, poika on saanu eskarista uuden ystävän ja usein päässyt leikkii hänen kotiin tai poika tullut meille.

Poden huonoa omaatuntoa siitä, kun välillä ajattelen, että mä en vaan jaksa enää ja haluisin jättää tän kaiken taakseni. Tuntuu, että mun sisällä on tyhjä aukko..

Oon joitakin uusia biisejä löytänyt ja niissä sanat kolahtaa syvälle..

“Se tekee kipeää, kun elefantin painon   alle jää. Eikä kukaan muu sitä nää. Ja jonain päivänä se elefantti siivet saa selkäänsä. Lentää kauas pois omiensa luo”

Ellinoora – Elefantin paino

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

“Juuri kun on kaikki kaunista, joku vetää maton mun alta. Elämäs kaks vaihtoehtoa, taistelen tai kaadun taistellessa”

Mikko Harju – Taivas ei oo rajana

 

Tietoa kirjoittajasta

Tanja

Sairastuin masennukseen 2015 tammikuussa ja sen jälkeen taistellut sen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *