Kuka olen?

Oon 25v 3-lapsen äiti. Lapset: Tinja 6v, Santtu 4v ja Pinja vajaa 2v. Mun aika on aina menny lasten kanssa ja oon asettanu lapset itteni edelle. Viime syksynä päätin, et nyt on mun vuoro! Lähdin mukaan painonpudotusohjelmaan ja sillä sain mukavan alkusysäyksen projektille. Sen avulla sain 20viikossa 10kg pois.

Toki kaiken tän keskellä sairastan vakavaa masennusta. Se syö voimia, mutta liikunta antaa mulle paljon voimaa jaksamaan. Jokainen päivä on erilainen. Tänään voi olla asiat hyvin ja huomenna silmänräpäyksessä kaikki taas romahtaa.

Helmikuussa 2015 näin mainoksen TEAM CHALLENGE 2015 ryhmästä, jossa kanssa tavoitteena oli painonpudotus. Olin jo saanu hyvän alun ja ajattelin, et tän avulla pääsen paremmin tavoitteeseen. Otin yhteyttä treenariin ja niin pääsin sit mukaan ryhmään. 12 viikkoa rankkaa treeniä! Tuloksia tuli, painossa ei paljookaan, johtuen mielialalääkkeestäni.. mutta ne sentit!!

Treenari jatkoi uudella ryhmällä toimintaa ja oon siinä vielä mukana 🙂 Paljon on vielä työtä, jotta unelma vartalo olis saavutettu. Mutta tärkeintä mulle on päästä tavoitteeseen turvallisesti!

2015-06-09 22.49.55

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *