Paluu arkeen..

Niin se taas koittaa aika, kun pitää töihin lähteä. Sekavat mietteet asian suhteen, mutta onneksi mun työpäivät on 3,5h pituisia!

 

Viikonloppu meni perheen kanssa, perjantaina saatiin miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa, Pinja oli anopilla ja isommat isomummilla.

Kävimme syömässä paikallisessa ravintolassa Caballo Bayo:ssa. Annoimme uuden mahdollisuuden ravintolalle, kun edellinen kerta siellä ei ollut niin hyvä ja ruoka oli kamalaa! Mutta nyt, ruoka oli hyvää ja maittavaa. Ruokailun jälkeen lähdimme kotia ja pian ystävämme soitti ja pyysi meitä sinne luokseen. Saimme kyydin ja olimmekin siellä pitkälle yöhön.

 

Tällä hetkellä istun Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicolla, voitin kesätreenit ilmaseksi ja pian on tapaaminen ohjaajan kanssa. Lapset vein hoitoon haikein mielin. Se surullinen katse Tinjalla, vaikka olikin tuttuja kavereita siellä sai mullekki pahan mielen. Santtu ei ollu moksiskaan sinne menosta. Pinjahan meni anopille ja mielissään sinne meneekin. Elokuussa sit alkaa päivähoito samassa päiväkodissa missä Santtukin on.

 

Työt mulla alkaa tänään klo 12.10, ja kestää tonne klo 16 saakka. Ennen töitä mulla on vielä tapaaminen psykologin kanssa. Sen jälkeen saakin nopsaan jotain syödä ja lähteä töihin. Ilma onneksi näyttää hyvältä ja taitaa lämmin päivä tulla! Juomapullo siis mukaan töihin. Ehkä tämä tästä… 20.7 alkaa kesäloma!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *