Oon aivan hukassa!

En oikeen tiiä ees, et mistä taas alottais. Paljon asioita tässä ollut nyt. Ajatukset laukkaa eestaas ja tuntuu, että oon umpikujassa.

Mulla edessä töihinpaluu ensi kuussa. Aluksi piti lähteä osasairauspäivärahalla, 4h/pv. No asia meni puihin sit siin vaiheessa, kun tuli ilmi, että oon tehny töitä 30h/vk. Kela ei myönnä osasairauspäivärahaa, se vaatii sen, että on tehny täyttä päivää töitä.

Paluu olisi takaisin sinne omaan ryhmääni, no erinäisten asioiden takia en kovin mielellään sinne olisi palaamassa. Koen, että se on henkisesti liian raskas ryhmä mulle. Mutta ei mulla ole varaa jäädä enää sairaslomallekkaan, kela ei maksa enää montaa päivää mulle ja se raha on aivan liian pieni. Umpikuja tilanne tämä. Vaikutti muutenkin mahdottomuudelta saada siirtoa toiseen ryhmään.

Toki oli vaihtoehtona lähtee kiertäväksi hoitajaksi, mutta se käsittäisi tosi monta ryhmää ja todella paljon vaihtuvia tilanteita. En ole täysin varma, että onko musta siihen..

Olen jo tässä tovin miettinyt opiskelujen aloitusta ja sitä MIKÄ HALUAN OLLA ISONA? Selailin kaikkia vaihtoehtoja ja sitten se löyty! Mä tiedän nyt mikä haluun olla! HAMMASHOITAJA!

Tänään laitoin Luksiaan heti viestiä opolle asiasta, sain soiton sieltä melkeen heti takaisin. Nyt koitan etsiä oppisopimustyöpaikkaa itselleni ja toivon, että sellainen löytyisi! Ensi kuussa alkaisi heti koulutus ja se ois niin lottovoitto! Muuten opiskelut pitää siirtää syksylle.

Hammashoitajakoulutusta täällä eteläsuomessa järjestetään Stadin ammattiopistossa ja Turun ammatti-instituutissa. Itse kallistun tuon Turun kannalle. Turku jo ite kaupunkina kiehtoo ja kiinnostaa.

Muutamasta paikasta oon kysellyt, yks paikka vastas heti että eivät ota nyt keväälle. Toivon, että saisin pian vastauksia muualtakin!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *