Uusia tuulia..

Eilen kävin kyselemässä paikallisista hammashoitoloista oppisopimuspaikkaa. No ei napannu ei. Kahdesta paikasta saan varmaan ensi viikolla kuulla.

No jos opiskelut ei vielä ota tuulta allensa, niin palaan töihin lastenhoitajana 1.2.17. Toiveeni esimiehelle oli nyt kuitenkin se kiertävän hoitajan paikka. En halua takaisin siihen ”omaan” ryhmääni, jossa mulla vakanssi on. Haut sisäisiin siirtoihin alkaa pian ja laitan kyllä toiveen tälle kodin alueelle menemään. Syksyllä kyllä toivon viimeistään pääseväni kouluun! On kova halu ja into päästä kääntää täysin uusi sivu elämässä.

Elämäntaparemppa on alkanut näkyviä tuloksia tuomaan kroppaan! Kiitos kuukautisten, painosta en voi sanoa yhtään enempää 😂

Rinnanympärys on selkeesti kaventunut ja on kyllä mahastakin lähtenyt jotain senttejä kyllä pois jo. Pitää olla itelle armollinen ja ei saa asettaa liian kovia tavotteita. Teen tätä itseni takia ja omalla tahdilla.

Mulle iso asia on, kun jätin herkut ja limun pois! Pystyn kävelee kaupassa sen sipsi ja herkkuhyllyn ohi ilman, että tekis mieli sieltä ottaa mukaan jotain. 💪 Iltasin, kun pahin herkkuhimo iskee, syön appelsiinia! Ne on niin hyviä nyt!

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *