Kevättä rinnassa

Mistä mä huomaan, että kevät alkaa tulla? No siitä, kun haluu alkaa sisustaa kotia uusiksi! 😅 Tässä kovin etsinyt lasten huoneeseen Ikean Kallax hyllyä, 16 lokeroista. Olohuone/keittiöön oli 8 lokeroinen hakusessa, mut löydettiin vähän erilainen just hyvä siihen tilaan! Ikea reissu silti tiedossa, koska pitää sopivia koreja saada. 16 lokeroisen löysin www.tori.fi sivulta ja olisi J:n työpaikan lähellä. Vielä kun saisi natsaamaan noudon!

Viimeviikko mulla meni sairaslomalla. Keuhkoputkentulehdus iski ja ääni oli ajoittain pois. Yskin keuhkoni melkeen ulos. Ventolinea sain pahimpiin hengenahdistuksiin.

Salille en siis oo päässy taas 😣 Nyt viikko vaikuttaa tosi kiireiselle, jos sit perjantaina kerkeis työkuntopalaverik jälkeen menee! Vaaka on nyt näyttäny -15kg vähemmän, kun syyskuun lopulla 🙈

Nii juu vappukin oli ja meni. Tein ite simaa ja munkkeja, namnam! Äidin luona käytiin vappuaattona syömässä tortilloja. Muuten ollaan kotosalla oltu. Toki kävin vähä tuulettumassa taas lauantaina 🙂

Huomenna 2.5 mun isopieni vauvani täyttää jo 8v! Mihin tää aika on menny?? Vastahan Tinja syntyi ja oli sellanen pienen pieni rääpäle ❤ Nyt on jo iso neiti ja hirveen omatoiminen. Ei mun tarvi töissä pal murehtia, et pärjääks hän yksin kotona koulun jälkeen. Ollaa sovittu, et soittaa mulle aina ja sit kertoo mitä aikoo tehä ja kenen kanssa. Ja toki läksyt aina ensin pitää tehä! Sit jotain välipalaa ja sit vasta ulos.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *