I’m just tired of being tired

Masennus 10, Tanja 0. Näin siinä taas kävi. Alas tultiin ryminällä. Tiistaina illalla iski päälle kunnolla ja sillon taas tuli ajatuksia, että en halua olla täällä. Hälytyskellot soi siinä vaiheessa. Keskiviikkona menin aamuvuoroon töihin ja sillon oli olo, että en vaan jaksa.. Lähdin töistä pois ja sain seuraavalle päivälle työterveyteen hoitajalle ajan. Siellä romahdin jo ihan täysin. Mä olen vaan niin totaalisen loppu, mutta niin on J myös.

Tulee mulle vähä pidempi sairasloma nyt.. Perjantaina kävin lääkärin luona ja lähete lähti Akuuttipsykiatrian polille. Sieltä jo sairaanhoitaja soitti mulle, kun lähetteen perusteella oli huolissaan mun jaksamisesta. Maanantaina ottavat uudestaan yhteyttä ja sit sovitaanki heti aikaa sinne. Maanantaina mun pitää mennä aamusta labraan, kattavat verikokeet otettava.. kilppariarvot jne. Mä oon tyytyväinen, että oma hätä otetaan todesta ja apua saan..

Mut sit Santun kans ku tarvis apuja ni tuntuu, et sitä ei saa ja meitä vanhempia ei vaan kuunnella. Perhetyöntekijä kävi eilen ja sille sanottiin, että ei tää voi tämmösenä jatkua, koska me ollaan molemmat aivan loppu ja pidemmän päälle alkaa vaikuttaa vielä parisuhteeseen.. 😪 Lupas asiaa kysellä perhekeskuksen työntekijöiltä, et mitä nyt ja esim. et pääsiskö Santtu käymään lastenneurologin luona.

Tänään sai taas tapella pojan kanssa ja ottaa kiinnipitoon lattialle, olis muuten satuttanu Pinjaa tai vielä itteensä. Ja ihan vaan siksi, koska ei päästy uimaan, kun siellä oli uintikisat menossa. Raivarit tulee AINA pettymyksistä, joita ei vaan siedä yhtään. Sillon aina kaikki on meidän vika ja sit ollaan paskapäitä, vitun homoja, toivotaan et kuoltais.. Ei tätä vaan jaksa enää, omat keinot on vähissä ja voimat aivan loppu.

Tiistaina meen Santun kanssa lääkärin luokse, hammaslääkärissä paljastui suuret nielurisat. Hain tietoa niistä ja oon kuullut, että muutamilla lapsilla suurentuneet risat vaikuttaa käytökseen, ja leikkauksen jälkeen lapsi on täysin erilainen.

Tiedän vaan itse, että kauaa mä en jaksa tämmöistä, ei mulla oo voimavaroja siihen.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *