Uusi lääke

Nyt lähti Santulla lähete korva-, nenä-, kurkku lääkärille. Ne nielurisat oli isot. Ja tää lääkäri oikeesti kuunteli meitä vanhempia. Sydämestä kuului hento sivuääni, joten ekg pitää ottaa ja ens viikol neuvolaan mennää neliraaja mittauksiin (verenpaineet).

Helpottavaa, että ees jotain tapahtuu. Kun ei vaan jaksa tuon pojan raivonpurkauksia, tänäänkin aikamoista ollu tämä ilta ja 2x kiinnipidossa pidin poikaa.

Itse pääsin jo käymään Akuuttipsykiatrian polilla, lääkärin luona. Lääkitykseen tuli sen verran muutosta, että uusi lääke lisää (Aripiprazol Krka) ja iltaan Melatoniinia.

Sivuvaikutuksia on jo tullut, oon tosi väsyny kokoajan, sekä päätä särkee kovin. Huomenna on eka terapia omahoitajan kanssa ja pitää hänel sanoa näistä. Päänsärky on ilkein, koska muutenki mulla taipumus migreeniin.

En tiedä mistä löytäisin sen innostuksen ja moodin salilla käymiseen. Maanantaina meen PT:n kanssa salille, oli pakko laittaa Tanjalle taas viestiä. Jos saisin sen innostuksen taas takaisin. Tosin nyt väsymys vie kaiken energian ja en vaan jaksa tehä mitään. 😪

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *