Eloa taas tänne

Vuosi menny, että en ole tänne päivitellyt mitään. Nyt pakko skarppaa ja päivitellä, koska mulla pitäs alkaa Lohjan sairaalan järkkäämä Laihdutusryhmä. Keväällä alkoi jo ekan kerran, mutta kiitos KORONAN se keskeytyi. Sain toki sillon jo yli 10kg pois painosta, mutta tilanne on vähä kuroutunu kiinni taas.. ei onneks niin pahasti 🙈

Samalla mulla alkais taas REENIÄ JA RAHKAA ryhmä Mirvan kanssa! Kyselin heti, että sopiiko ryhmä mulle, kun tulee aika tiukka ruokavalio. Energiatasot tippuu alas. Mirva oli sitä mieltä, että noi molemmat tukis toisiaan 👌 Oon odottavin mielin.

Tää kesä ollut melkoinen. Oon nyt ollut 6,5vk kotona. Ennen lomaa kipeenä ja loman jälkeen kipeenä. Sit taas oli lomaa, Pinja aloitti koulun.. 😭

Ennen koulujen alkua J:n isä kuoli, 85 vuoden iässä. Lapset otti asian ihan hyvin. Lapsille ekat hautajaiset tulossa.

Mun ja J:n suhde on ollut koetuksella myös tässä kevään aikana. J teki hölmön erehdyksen ja se söi mun luottamusta siihen. Käytiin kerran terapiassa yhdessä ja sit sekin meni tauolle. Nyt tulevana maanantaina 24.8 meillä olis uudestaan meno sinne.

Tosi vaikee selittää mun tuntemuksia Jtä kohtaan, rakastan sitä kyllä, mutta jokin hiertää ja oon todella epävarma, varsinki sillon jos J lähtee jonnekki kotoota. Haluun saada tän jutun toimimaan ja välit kuntoon. On vaan tunne, että mä en riitä.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *