Lihavuusleikkaus

Tänään 4.3 oli käynti Jorvissa. Siellä oli tapaaminen sairaanhoitajan, ravitsemusterapeutin, kirurgin ja anestesialääkärin kanssa. Koko päivä meni..

Sit se tärkein asia.. MÄ PÄÄSEN LEIKKAUKSEEN!!! 4.5.21 olis THE DAY! Hippase jännittää.

Mulla on paino tippunu hyvin, leikkaukseen jokin tavoite asetettiin, mulle se oli -2,7kg. Toisille ketä oli samaan aikaan sanottiin, että 10 kiloa pitää tiputtaa painoa vielä. Huh, mulla ei ois tollasia lukemia enää saanu, ainakaan 2kk sisällä.

Ennen leikkausta on vielä yksi käynti Jorvissa, 20.4 sellainen PREOP päivä, siellä kerrotaan mitä leikkauspäivänä tapahtuu ja saa muuta tietoa tulevaa varten.

Tää kaikki alkaa tuntuu todelliselta nyt. Päivä on tiedossa ja nyt vaan ootellaan.. Mua vähä alkoi jännittää.

Muutoksia kyllä tälle vuodelle itselle lupasin ja tämä on niistä suurin! Yksi muutos vielä olisi, mutta siitä vasta sitten jos sen eteen tapahtuu jotain.

On niin mahtavaa saada tänne kirjattua ylös nyt muutoksia mitä omassa kehossa tulee tapahtumaan.

Ikeassa pyörähdin myös Jorvin jälkeen. Vaatehuoneeseen kävin hakemassa sellaisen säilytysjärjestelmän, jonka sain luvan ostaa ja asentaa tuonne. Viikonlopun aikana asennetaan se ja saan vähän järjestykseen tavaroita! Liinavaatteet varsinkin.. Meidän sängyn alla on isot tilat säilytykseen ollut nyt, mutta pitäisi uusi sänky ostaa ja sit se tila lähtee. Nyt saan nuo lakanat muualle vihdoin.

Viel enempi vaan oon sitä mieltä, että mä oon tyytyväinen elämääni nyt. Palaset alkaa loksahtelee paikalleen 🤗

 

 

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *