Vuosi 2021

2020 loppuvuosi meni ihan hyvin, sairaslomalla oman jaksamisen takia olin n.1kk. Lääkitykseen tehtiin muutoksia ja se todellakin auttoi.

Joulukuun 16pv töissä lasta nostaessa selästä kuului posahdus ja kauhea kipu valtasi kehon. Sinnitellen olin viimeiset 30min töissä. Ilta oli tuskaa ja kivut oli kovat. 6pv päästä tapahtumasta hakeuduin mehiläiseen kipujen takia ja sain seuraavalle pvlle ajan magneettitutkimuksiin, sieltä selvisi, että mulla oli tullut välilevynpullistuma rintarankaan 7-8 nikaman väliin. Siitä alkoikin sairasloma. Olen ollut koko tammikuun nyt sairaslomalla, jotta selkä saa parantua. Ensiviikolla tiistaina pitäisi töihin taas mennä, jännällä oon miten selkä reagoi.

Painonpudotuksen suhteen on menty hurjasti asioissa eteenpäin! Joulukuussa lähti lähete Jorviin, sain kirjeen, että aika lääkärille on 4.3! Joudun käymään vatsalaukuntähystyksessä, joka on jo heti tulevana maanantaina. Kerroin hoitajalle puhelimessa paniikkikohtauksista, pelkään meinaan kuollakseni tota toimenpidettä.

Aada on kotiutunut todella hyvin meille.  Sen kanssa menee todella hyvin ja ulkoilut sujuu. Aivan ihana mummeli ❤️

Leevin kuoleman jälkeen päätin heti, että otan tatuoinnin Leevin muistolle. Nyt sit vihdoin sain sen iholleni ja tykkään kovin ❤️ Kävin Mustiolla Ronjabergtattoossa ottamassa kuvan.

Polku kohti leikkausta etenee ja yritän tänne päivitellä kuulumisia heti kun on uusia juttuja ☺️

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *