Isoja muutoksia

Asia, jota en vieläkään pysty sisäistämään on se, että olen koko tän pääle vuoden projektin aikana saanut pudotettua painoa 30 kiloa! Miettii, et se ois 60 voipakettia!

Muutenkin ei tahdo aivot pysyä tässä mukana. Kropassa tapahtuu muutoksia kokoajan, toki vaatteissa sen huomaan.. Mutta edelleen peilissä mua katsoo se sama +30 kiloinen isokokoinen ihminen.

Tässä viimepäivinä on tullut hetkiä, kun on joutunu turvautuu pikaruokaan. Mutta enpä paljoo sitä pysty syömään. Hieman ranskiksia ja sit tulee stoppi. Tänään koitin riisikebabbia, sain vähän syötyy ja sit ne lensikin vessanpönttöön kaaressa. Ei vaan nuo ruuat oo enää mun juttu.

Viime viikolla keskiviikkona sain puhelun, joka mullisti mun tulevaisuuden ihan täysin. Oon hakenut muualle töihin ja sain puhelun, että sain sen paikan! ASPA palveluille ohjaajaksi tuetunasumisen yksikköön. Torstaina ilmoitin töissä, että irtisanon itseni ja lähen muualle töihin. Tällä viikolla mulla on enää 4 työpäivää ja sit alkaa kesäloma.  1.7 alkaa uudet työt.

Kyllä tuli jotensakki helpottava olo, kun pääsen päiväkodilta pois. Viimeiset 2v oon sitä miettiny ja puhunu, että se ei oo mun juttu enää. Nyt vihdoin se tapahtuu ja asiat alkaa rullaa oikeeseen suuntaan. Tää vuosi on kyl ollut isojen muutosten vuosi!

Tottakai sieltä päiväkodilta jään kaipaamaan muutamia työkavereita, heiän kanssa on ollut ihana tehdä töitä. Toivon, että yhteyttä voitais pitää edelleen ja aina moikataan kun tavataan ☺️

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa 😎

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *