Vuosi 2022

Joulukuussa 2021 teimme harppauksen tulevaisuuden eteen..

Olemme aina tasaisin ajoin selailleet asuntoilmoituksia, sitten sieltä tuli eteen:  5h+k paritalo. Siis täähän on aivan täydellinen! Kokeiltiin mitä tapahtuu, kun laitettiin asuntosäätiölle hakemus menee. Meno kerrostalossa alkoi mennä vähän levottomaksi, naapurirapussa edelleen levottomuus jatkui ja huutoa sekä tavaroiden heittelyä ei vaan enää jaksanut. Illalla nukkumaan mennessä kuuntelet sitä tappelua ja aamulla, kun heräät sama jatkuu.

Saimme pian tietää, että olemme hakijoiden joukossa sijalla 1.  Päätös otammeko asunnon vastaan pitikin tehdä hyvin pian.  Keskusteltuamme ja saimme käytännön kaikki asiat kuntoon, otimme asunnon vastaan. Siitä alkoikin sitten pikkuhiljaa tavaroiden pakkaamista, joistakin tavaroista luopumista.

Helmikuussa sitten iski taas korona. J sairastui ensin, sitten minä, Santtu ja Tinja. Minä olin meistä kipein. Pinja säästyi tältä kierrokselta. Viikon verran siinä meni kotona sairastaessa.

Muutto uuteen kotiin alkoi häämöttää, muuttopäiväksi saimme sovittua 25.2.22. No 2 päivää ennen muutttoa tulee puhelu, että asunnolla on yläkerran kylppärissa remontti kesken, muutamme siis remontin keskelle. Toki mietimme, että mites pesut ja wc käynnit, koska alakerrasta puuttui veskistä suihku kokonaan, kun kävimme katsomassa asuntoa. Tämä oli onneksi asennettu takaisin.

Muutto saatiin hoidettua ja vanhan asunnon avaimet palautettiin 28.2.22. Olihan melkoista elää rempan keskellä, aamut alkoi sillä, että remonttiporukka tuli klo 8 ja lähtivät 14:30-15 maissa.

Vihdoin viime perjantaina 11.3 saimme kylpyhuoneen käyttöön ja pääsimme saunaan! Vielä oli muutamia seinien maalauksia kesken ja ne tultiin hoitamaan heti maanantaina 14.3.  Tiistaina 15.3 tuli isännöitsijä ja remonttifirman mies katsomaan lopputuloksen ja kävimme muutamat pienet puutteet vielä läpi ja nämä tullaan perjantaina korjaamaan.

Lapset on ollut aivan innoissaan, kun kaikki saivat omat huoneet. Aada tykkää, kun ei ole portaita mentävänä. Kissat olivat aluksi todella ihmeissään, mutta pikkuhiljaa nekin on alkanut tottumaan uuteen ympäristöön ja siihen, että on 2 kerrosta joiden välillä kulkea.

Alakerran wc
Keittiö

Olohuonetta

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *