Uusi auto ja Työyhteisökoulutus

Oli aika mennä katsastaa mun pieni Ford KA, no eihä se menny katsastuksesta läpi! 😂 Vikaa oli paljon! Korjaukset olis ollut tosi kalliit ja ei niitä kannattanu alkaa tekee. Oli pakko alkaa kattelee uutta autoa itselle. Hirmusen kallista en toki voinu alkaa ostelee, mut ei kyl mitää iha halpistakaan enää.

Selailin kauan www.nettiauto.com sivustoa ja sit sieltä löytyi se oma auto! Auto oli täällä Lohjalla yhdessä liikkeessä, olimme sopivasti lähdössä liikkeen lähelle jalkapalloharkkoihin, niin kävimme katsomassa autoa. Viikon verran ajatus siitä autosta mulla muhi ja päätin, että perjantaina vapaapäivänä mä meen koeajaa sen. Kävin ja sit vaa se tunne tuli, tää on mun auto! 😍

KA lähti vaihdossa ja sain siitä yllättävän hyvin, vaikka liikkeessä tiesivät viat. Nyt sitten olen Opel Merivan omistaja! Pari pientä hommaa korjataan, muutama lukko vähä prakaa.

Meillä töissä alkoi työyhteisökoulutus. Koulutuksen pitäisi ainakin lähentää meitä työyhteisönä. Ensimmäinen päivä oli aika rankka. Meidän piti ennakkotehtävänä tehdä elämänjana, meille arvottiin parit ja parin kanssa sitten kävimme 30min kävelyllä ja kerroimme itsestämme, pari sitten kertoi muille sen toisen tarinan. Mulle valikoitui pariksi mun tiimistä yksi henkilö, oli helpottavaa!

Aavistelin, että kun käydään janaa läpi, se tulee olemaan mulle rankkaa. No siis voi sanoa, että se kävelylenkki oli terapiakävely. Niin kauan meni hyvi, kunnes kerroin masennuksestani, mä romahdin ihan täysin siinä. Helpottavaa oli kertoa, mutta ihan hemmetin rankkaa. No toinen rankka osuus oli vielä edessä.. se, kun kerrotaan muille. Mutta jälkeenpäin ajateltuna, on todella hyvä, kun työpaikallani kaikki tietävät asian, ei mun tarvi salata sitä.

Mutta samalla huomasin siellä, että kuinka mahtavaa porukkaa meidän koko henkilökunta on! Kiertävänä kun menin jo tuonne taloon ekan kerran töihin, mut otettiin hyvin vastaan ja ilmapiiri oli lämmin. Ihan sama tunne on ollut nyt kokoajan!

Koulutuksessa mietimme

MILLAINEN ON KYLLIN HYVÄ KASVATTAJA?

Teimme ryhmätyönä sen ja tässä on KYLLI!

KYLLI

Eilen olin kyllä loppupäivän todella väsynyt, samanlainen olo oli, mitä sillon aina akuuttipsykiatrian polin käyntien jälkeen. Illalla kyllä otin yhden oluen, olin sen ansainnut.

Töitä olis vielä 4 päivää ennen syyslomaa. Olen lasten kanssa kotona, toivottavasti ilmat ovat ok ja pystytään olla paljon ulkona. Ilmat ovat ainakin nyt olleet todella syksyiset, vettä sataa kokoajan!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *