Valitsen elämän

Maanantaina kävin salilla, hyvä minä. Oli hyvä päätös laittaa Tanjalle viestiä. Otin nyt 5 saliohjauskerran paketin, jotta sali pysyy mukana ja saan innostuksen käydä. 1 kerran kävin vetää omatoimisen treenin täl viikol sit kanssa.

Oon löytäny itelle uuden voimabiisin, Uniikki feat. Jannika B – Valitsen Elämän

Toi biisi kolahtaa kertsin kohdalta mulle täysin.

”Mulla on kaksi vaihtoehtoa; taistella tai hajota., kohota tai vajota. Yksinään neljän seinän sisällä, maailmaa voin pelätä, mut valitsen elämän” 

Tällä viikolla ollut paljon kaikkea. Santun kanssa oltiin jo sairaalassa, maanantaina tuli soitto, jotta sinne päästäis tiistaina. Lääkäri tutki ja kertoi, et sekä nielu-, että kitarisat ovat suuret. Leikkausjonoon päästiin nyt, 4kk jonotusajalla.

EKG otettiin Santulta myös, heikon sydämen sivuäänen takia. Labraan lähtö oli yks iso työ, poika veti jo hirveet kilarit kotona. Päästiin onneks sinne ajallaan. Siel odotusaulassa oli vanhempi mieshenkilö, hän alkoi yhtäkkii juttelee Santulle ja se kaikki kiukku ja suuttumas hälveni siinä. Onneksi tämä mies oli siellä! Hän niin pelasti sen tilanteen! Juttelivat jalkapallosta ja koulusta. Kiitos tälle miehelle!

Omasta olosta vaikea sanoa pal mitään, on hetkiä ku vaan vois itkeä. Mä en edelleenkää nuku kunnolla, 4-5h yössä. Ei auta melatoniini. Uuden lääkkeen takia, yks unilääke ei sovi nyt, jonka sain juuri ennen tätä uutta lääkettä. Maanantaina aika lääkärille ja siellä sanottava tästä nukkumattomuudesta. En päivisinkään sit saa oikeen levättyä, kun ei vaa uni tule.

Nyt yritän tän vlopun aikana ainaki kerran käyä salilla ja vältellä herkkuja. Tosin Lohilon jädee söin vähän tossa jo.. 🤭 Se onneks on iha sallittua herkkua.. 🙄

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *