Joulu on pian

Hyvin alkoi salilla käyminen, tai sit ei. Muutama viikko sitten perjantaina olin salilla jalkaprässissä just, sit iski kauhea rintakipu. Lähdin ajamaan kotia ja tunsin, kuinka kipu yltyy ja säteilee vasempaan käteen tehden kädestä tunnottoman. Kotona J sanoi heti, että vie mut sairaalalle. Siellä ottivat samantien mut lepäämään ja pistivät EKG piuhat kiinni, labrakokeita otettii paljon. Kaikki oli onneksi ok, mulla rintalihas revähti jotenkin ja aiheutti kivut. Nyt pitäny 2vk taukoa salilta, jotta saa tuo rinta lepoa.

Edellisviikko oli taas Santun kanssa todella rankka. Tais olla 1 hyvä päivä/ilta vain koko viikkona. Sen raivarit on tullu todella rajuiksi. Tavarat lentelee, potkii aikuisia, lyö. Huutaa ”vitun homo” jne.. sanavarasto on yllättävän laaja. 😏

Torstaina näin mun työkavereita pitkästä aikaa, sain kutsun osallistua viimeiseen työyhteisöiltaan. Se pidettiin Tytyrin elämyskaivoksessa, aivan huikea paikka! Kannattaa käydä, jos mahdollista.

Täältä pääset tutustumaan Elämyskaivokseen

Uusi viikko alkaa taas huomenna ja katsotaan mitä se tuo tullessaan. Keskiviikkona perheohjaaja ainakin tulee taas käymään. Saa hänelle kertoa, että Santun raivarit jatkuu ja pahenee vain. On itsellä todella voimaton olo, kun ei tiedä miten voisi auttaa poikaa, jotta noita ei tulisi.

Joulukuu vaihtui ja kotona olen jo vähän joulua laittanut. Ostin pienen kuusen, joka on senkin päällä. Verhot vaihdoin jouluisempaan väriin. Muuta en yleensä tee.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *